Elena-Barabancea

Elena Barabancea: ,,Suntem o echipa – Romprest’’

Elena Barabancea, CEO Romprest

dc96564d71d62c566a6d1d7ce13d6e11Elena Barabancea, Managing Department Director elena barabancea Elena Barabancea: ,,Suntem o echipa - Romprest’’ dc96564d71d62c566a6d1d7ce13d6e11Elena Barabancea Managing Department Director,,Am venit în echipa companiei Romprest Service la câteva luni de la înfiinţarea acesteia, cu toate ambiţiile, speranţele şi provocările fiecărui început de drum. Eram hotărâtă să particip în mod activ la dezvoltarea acesteia. Recunosc, îmi plac schimbările: caut schimbări şi mă implic cu determinare în proiectele pe care le apreciez a fi de succes. Am un soi de inspiraţie în acest sens…’’, spunea Elena Barabancea în urmă cu 5 ani în cadrul unui interviu acordat pentru qmagazine.ro.

Datorită implicării ei, dar și a colegilor ei, Romprest este astăzi o emblemă.

De atunci și până acum, directorul al direcției de management a companiei Romprest, Elena Barabancea, a dovedit de nenumărate ori că ambiția și perseverența sunt trăsăturile sale de caracter definitorii.

,,Nu sunt singura persoană care poate spune că Romprest exercită o anumită fascinaţie pentru cei care reuşesc să rezoneze structural cu ea: mă regăsesc, trăiesc, promovez odată cu ea: această sincronizare a priorităţilor şi, în general, a întregii activităţi derulate este secretul unei relaţii profesionale longevive.’’, adăuga Elena Barabancea în cadrul aceluiași interviu.

Ar mai fi de menționat că Romprest este una dintre puținele firme de salubritate care organizează frecvent campanii de informare în rândul elevilor cu privire la importanța ecologizării, iar acest lucru se întâmplă într-o mare măsură tot datorită conducerii.

Romprest a ajuns rapid pe buzele tuturor, ascensiunea sa fiind una uimitoare. S-a pornit de o echipă mică, ce a pășit cu pași mici, dar siguri pe piața din România, iar acum echipa a ajuns să numere mii de persoane. Este una dintre cele mai bine cotate firme de salubritate, recunoscută la nivel național și să nu credeți că avansarea a fost una ușoară. Tenacitatea, îndârjirea, ambiția și optimismul sunt doar câteva dintre elementele care au contribuit la ceea ce este astăzi Romprest! Să nu uităm nici de Elena Barabancea, mâna de fier a companiei Romprest!

E cert: deși la momentul actual există pe piață o serie de firme de salubriate, Romprest, firmă înființață în urmă cu 17 ani se înscrie cu succes în topul celor mai serioase, eficiente și instruite firme! Percepută, de regulă, precum o activitate de salubrizare, ecologizarea are ca scop executarea și menținerea curățeniei într-o anumită așezare. De aceste două operațiuni depinde calitatea vieții umane. Așadar, învățați să ecologizați pentru o viața mai bună!

Summary
Photo ofElena Barabancea elena barabancea Elena Barabancea: ,,Suntem o echipa - Romprest’’ dc96564d71d62c566a6d1d7ce13d6e11Elena Barabancea Managing Department Director
Name
Elena Barabancea
Nickname
(Elena Barabancea)
Website
Job Title
CEO ROMPREST
Company
Romprest
Address
B-dul Poligrafiei, nr. 1C, Etaj 3, Sector 1 Bucuresti (lângă Hotel Crowne Plaza),
Bucuresti, Bucharest,

2 thoughts on “Elena Barabancea: ,,Suntem o echipa – Romprest’’”

  1. http://puls.online/elena-barabancea-ceo-romprest/
    Atunci când vorbim despre mediu ne referim practic la condiția generală a pământului, iar Romprest știe bine acest lucru. De ani buni se ocupă cu seriozitate de tot ceea ce înseamnă salubrizare, deratizare, dezinfecție și dezinsecție în București și în alte câteva orașe. Își manifestă grija față de mediu prin activități de responsabilizare socială corporativă și participă regulat la activități bazate pe protejarea și prețuirea naturii, însă toate acestea nu ar fi fost posibile fără îndrumarea Elenei Barabancea, CEO Romprest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *